Nereden E-Ofis Kiralayabilirim?

11 Ekim 2021by pasha0

Nereden E-Ofis Kiralayabilirim?

Hangi şehirden veya nereden bu yönde bir hizmet almak istediğinizin herhangi bir önemi bulunmamaktadır. Nereden sanal ofis kiralayabilirim? Sanal ofis Ankara ve benzeri şehir anlayışı kapsamında ofis kiralama hizmetlerini gündeme getirebilirsiniz. Ankara’da yaşıyor olabilirsiniz. Bir işletme kurmayı, bir ofis, büro kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. Kapsamda yalnızca şirket ile görüşüp, sanal anlamda ofis kiralama hizmetlerini yapmak istediğinizi belirtmeniz yeterli olacaktır. Resmi prosedürler tamamlanacak, tarafınıza yapacağınız karşılıklı anlaşma kapsamında ofis tahsis işlemi, sekretarya tahsis işlemi, adres tahsisi işlemi gerçekleştirilecektir.

Kimler E – Ofis Sahibi Olabilir?

Sanal olarak ifade edilen ofis kiralama hizmetlerinden herkezin faydalanma şansı bulunmak ile beraber, sanal ofis anlayışına girişimcilerin katılması, işletme açacakların katılması gibi bir uygulama olanaklı hale gelecektir. Kimler sanal ofis kiralayabilir? Gerçek kişilik olarak şirket kurmak isteyen herkes, tüzel kişilik olarak şirket kurmak isteyen herkes, ofis kiralama işlemini sanal olarak gerçekleştirebilir. Şirket tarafından bu konu da herhangi bir kısıtlama gündeme getirilmemiştir. Önemli olan müracaat yapılması, fotoğrafı prosedürlerin bu tip ofisler karşılanması, tebligat adresinin belirlenmesi ve bu yönde hizmet akışının gerçeğe dönüştürülmesidir.

E-Ofisler Gerçek mi?

Peki sürdürülen işlemler açısından değerlendirme yapıldığında, e-ofisler gerçek mi? İsmi için, her ne kadar sanal ofis biçiminde bir ifade kullanılmaktadır olsa da, gerçek bir adres belirlenecek, gerçek bir personel görevlendirmesi yapılacak, gerçek anlamda bir şirketin büro hizmetlerinin tamamı yürütülecektir. İlgili devlet kurumları yani ticari anlamda Ticaret Odaları, Ticaret Sanayi Bakanlığı, Maliye Bakanlığı gibi kurumlara karşı fotoğrafı anlamda belirlenip gösterebileceğiniz bir tebligat adresiniz bulunacaktır. Her türlü fotoğrafı yazışma bu adresi üzerinden yürütülecektir. Müşterileriniz ile yazışma yapacak iseniz, her çeşit yazışmanın yine gerçek ofis anlayışla yürütüldüğünü göreceksiniz. Peki bu işleri kim yönetecektir? Şirket tarafından ofis kiralama, sanal olarak ofis kiralama hizmetlerinde sizlere sekretarya hizmetlerini sunacak bir personel görevlendirmesi ile yapılacaktır. Şirketiniz ile alakalı her çeşit iletişimi, evrak alınması, cevap verilmesi ve benzeri her çeşit iletişimi sizin talimatınız ile beraber bu personel yerine getirecektir.

E-Ofis Giderleri Nelerdir?

Peki karar verdiniz, Ankara’da yaşıyorsunuz, sanal ofis Ankara biçiminde bir kiralama hizmetlerini gerçekleştireceksiniz. Böyle bir durumda sanal ofis giderleri nelerdir? Sizin ödeyeceğiniz tek para ofis kiralama hizmetleri olacaktır. Bunun haricinde herhangi bir fatura bedeli, herhangi bir personel maaşı veya bu personele ait, herhangi bir sigorta primi ödenmesi gibi bir uygulama gündeme gelmeyecektir. Sadece çalışma odalarını günün belirli saatlerinde veya belirli bir günde kullanmak isteyebilirsiniz. Toplantı odalarını belirli bir tarih ve saatte kullanmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda şirket ile irtibata geçecek, randevu talep edecek, çalışma odası veya toplantı odası tahsis işlemini ücreti karşılığında gerçekleştireceksiniz. Bu seçeneklerin dışında ayrı bir para ödemesi yapılmayacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?