Kiralık Ofislerde Sunulan Hizmet Seçenekleri

11 Eylül 2021by pasha0

Kiralık Ofislerde Sunulan Hizmet Seçenekleri

Kiralık ofis şeklinde bir sanal ortamda, ofis kiralama hizmetini yapmayı gerçeğe dönüştürmek istediniz. Kiralık ofis Ankara hizmetini tercih etmeniz durumunda alacağınız hizmetler nelerdir? Kiralık ofislerde sunulan hizmet seçenekleri reel bir ofiste ya da büroda sunulan tüm işlemleri kapsamaktadır. Öncelikli olarak bir kez daha şunu belirtelim. İlgili yasal kurumlar karşısında resmi bir tebligat adresiniz bulunacaktır.

Hazır OfisResmi kurumlar tarafından yapılan her türlü yazışmalarda gündeme gelen evraklar, bu resmi tebligat adresine iletilecektir. Şirketiniz adına bir sekretarya görevlendirmesi yapılacaktır. Sekretarya tarafından her türlü resmi evrağın alındığı görülecektir. Sabit bir telefon numarası verilecektir. Şirket ile iletişime geçen şahıslara, sekretarya tarafından cevap verilecektir.

Kiralık Ofis

İşletmenizin resmi adresinin belirlenmesi amacıyla, ne tip bir uygulama içerisinde bulunursunuz ya da kiralık ofis anlayışını nasıl gündeme getiriyorsunuz? Büyük ihtimalle gerçek anlamlı bir büro tutuyor ve bu büronun kira gideri, komisyonu, depozitosu gibi masrafları ile karşılaşmayı göze alıyorsunuz. Bunlar tutacağınız işletmenin lüksüne, konforuna, metrekaresine, konumuna göre değişik maddi karşılıkları olan işlemlerdir. Yüklü miktarlarda bütçe ayırmanız gerekiyor olabilir ancak, kiralık ofis hizmetini gündeme getirdiğiniz takdirde, oldukça lüks ve konforlu bir şekilde hizmet almanız, bir işletme adresi belirlemeniz mümkün hale gelecektir. Bu işlemin yapılması amacıyla hizmet veren işletmeler ile görüşebilirsiniz. Yapacağınız anlaşma çerçevesinde oluşturacağınız ofis, elde edeceğiniz tebligat adresi, ilgili devlet kurumları tarafından yasal anlamda kabul edilecektir. Herhangi bir yasal yaptırım ile karşılaşmanız ya da yasal bir mağduriyet ile karşılaşmanız mümkün olmayacaktır.

Ankara’da Ofis Kiralama Yapabilir miyim?

Ankara’da bir iş yeri kurmak ya da mevcut bir iş yerini sanal anlamda ofis ortamına taşımak ve belirli masraflardan kaçınmak istiyor olabilirsiniz. Ankara’da ofis kiralama yapabilir miyim? Elbette, kiralık ofis Ankara hizmetini gerçekleştirmeniz ya da bu yönde bir hizmet almanız mümkün olacaktır. Yurt genelinde her ilde bu yönde bir hizmet verilmek ile birlikte, arzu etmeniz durumunda sadece Ankara’da resmi tebligat adresine sahip olup, şirketinizin yasal kurulumunu Ankara üzerinde gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır.

Sadece işletmeler ile ve müşteri hizmetleri ile irtibata geçip, bu yönde bir talep oluşturmanız yeterli olacaktır. Alacağınız hizmet içerisinde ya da tercih edeceğiniz paket içerisinde, büro kiralama, sekretarya tutma, gelen bildirimleri, evrakları, belgeleri alma, elektronik postaları, telefonları alma, müşterileri karşılama, çalışma ortamlarını ya da odalarını kullanma, toplantı odalarını kullanma gibi tüm seçenekler bulunabilir. İhtiyaçlarınız ya da şirketinizin ihtiyaçları doğrultusunda bu yönde karar verip, anlaşma yapacak olan sizlersiniz.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?