Sanal Ofis İle Yasal Adres

7 Ağustos 2021by pasha0

Sanal Ofis İle Yasal Adres

Bildiğiniz ya da araştırdığınız gibi, kurulacak işletmeler için, Ticaret Odasına, Ticaret Bakanlığına, Maliye kurumlarına yani Maliye Bakanlığına ya da vergi kurumlarına  bildirmeniz zorunludur. Yasaların bu konuda bir yaptırım le karşınıza çıkacağını bilmelisiniz. Şirket kuruluşunda sizden bir takım evraklar talep edilecektir. Talep edilen bu evraklardan bir tanesi, ticari faaliyetlerini yöneteceksiniz. İşletmenizin adresi olacaktır. Bu adres tebligat adresi olarak da tanımlanmaktadır. Vereceğiniz adres, şirket kuruluş aşamasında ilgili resmi kurum personelleri tarafından, mutlaka en az bir defa olacak şekilde kontrol edilecektir.

İşte bu hizmeti ya da bu işlemi gerçekleştirebilmek için, sanal ofis ile yasal adres anlayışını gündeme getirebilirsiniz. Sanal ofis kiralama işlemini yapabilirsiniz. Bu sayede yasal anlamda bir adres sahibi olacaksınız. Şirketinizi korumak amacı ile ilgili kurumlara bu adresi bildireceksiniz. Yasal açıdan kabul edildiğini, herhangi bir yasal boşluk bulunmadığını ve bunun akabinde herhangi bir yaptırım kararı ile karşılaşmayacağınızı bilmelisiniz. Bu hizmeti Ankara’da yaşayan bir şahıs ya da gerçek ya da tüzel kişilik olarak da almanız mümkün olacaktır. Bunun için sadece yasal adres Ankara şeklinde sanal olarak ya da hazır olarak ofis hizmetlerinden yararlanmanız yeterli olacaktır.

Sanal Ofisteki Yasal Adres Geçerli Olur mu?

Endişe duyulacak herhangi bir konu bulunmamaktadır. Sanal ofis yasal adresi geçerli mi? Şirketler tarafından sizlere bildirilen yasal adres olarak tanımlanacak sanal ofis adresi ilgili resmi kurumlar tarafından kabul edilmektedir. Başvuru, şirketin kuruluşu esnasında başvuru aşamasında yapacağınız anlaşma çerçevesinde alacağınız tebligat adresini bildirebilirsiniz. Tabii ki kabul edilecektir.

Ticaret odaları tarafından, Ticaret ve Sanayi Bakanlığı tarafından, Maliye Bakanlığı tarafından yani vergi kurumları tarafından kabul edilecektir. Bunun haricinde özel sektör tarafından, bankalar tarafından ve benzeri şirket ya da işletmeler tarafından da yasal anlamda kabul edildiğini bilmelisiniz. Bu konuda yasal mevzuatlar derinlemesine incelenmiş ve bunun akabinde, bu tip bir hizmetin piyasada karşınıza çıkarıldığı görülmüştür. Gerçek anlamda yasal prosedürler dahilinde endişe duymadan, yasal adres Ankara anlayışında sanal ofis hizmetlerini gönül rahatlığı ile kullanmanız mümkün olacaktır.

Sanal Yasal Adreste Bulunabilir miyim?

Bu konuda da endişe duymanıza gerektirecek herhangi bir durum bulunmamaktadır. Yasal adres anlayışında, yasal adres Ankara uygulaması ile sanal ofis hizmetlerinden yararlanabileceğiniz belirtilmiştir. Prosedürler dahilinde kabul edildiği anlatılmıştır. Sanal yasal adreste bulunabilir miyim? Elbette adres tahsis işlemi sadece sanal ortamda gerçekleşmemektedir.

İsteyenlerin yani işletme kuran ya da kuracak olan gerçek ya da tüzel kişiliklerin bu adreslere yönelik olacak şekilde çalışma odalarını kullanması, ofis odalarını kullanması tabii ki mümkün olacaktır. Randevu sistemi ile çalışıldığı görülmektedir. Bunun haricinde yine bu hizmet kapsamında, toplantı odalarının kullanılması gibi bir durumda, randevu sistemi ile birlikte mümkün hale getirilmiştir. İstediğinizde karşılıklı yapacağınız görüşme ile birlikte, toplantı salonlarını ya da çalışma odalarını siz ya da personeliniz kullanabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?