Sanal Ofiste Kargo Hizmeti

26 Şubat 2021by pasha0

Sanal Ofiste Kargo Hizmeti

Sanal Ofisler ;teknolojinin ilerlemesi  ve geleneksel ofislerin ihtiyaçlarının avantajlarını kaybetmesi nedeni ile özellikle son dönemde dünya çapında oldukça rağbet görmektedir.

sanal ofisGünümüzde şehir merkezinde işlek bir cadde üzerinde bulunan bir iş merkezindeki kira, stopaj, aidat, sekreter masrafı , sigorta, ofis giderleri düşünülünce ofis açmanın oldukça zor hale geldiği görülmektedir.sanal kullanımlı ofisler tam bu noktada iş yerlerinin imdadına yetişmiş adeta can simidi vazifesi görmüştür. sanal ofis ile işletme ve personel masrafını minimuma indirebilir, yıllık cüzzi bir miktar ücretle kendi işinizin patronu olabilirsiniz.

kolay ofis olarak sizlere sağlamış olduğumuz hizmetlerden kampanya kapsamında çok uygun fiyatlar ile yararlanabileceğinizi unutmayın!

Kargo Hizmetleri

Sanal ofis müşterilerimize sunmuş olduğumuz standart hizmetlerden bir tanesi olan kargo hizmeti sözleşme imzalanıp ödeme yapıldıktan sonra başlar ve 1 yıl süre  ile devam eder. Kargo hizmetinden yararlanmaya devam etmek için sözleşme yenileme yapmak ve ilgili dönem ödemelerinin yapılması gerekmektedir.  firma veya yetkili adına gelen bütün kargo, evrak, postalarınız (firma ile resmi bağı olmayan 3. şahısa ait kargolar teslim alınmaz) mesai saatleri içinde teslim alınır tarafınıza whatsapp  veya mail yolu ile iletilir. kolay ofis çalışanları tarafından teslim alınmış kargoların sözleşme gereği 1 ay süre ile tarafımızdan saklanma zorunluluğu bulunmaktadır. bu süre içinde ofis kullanıcılarının evraklarını ilgili ofisten teslim alması veya kargo ile bulunduğu yere gönderilmesini talep etmesi gerekmektedir. 1 ay süre ile teslim alınmayan evrak, kargolar iletişim numarasına gönderilen sms’de belirtilen gün ve saatte imha edilir. (Çek, Senet,değerli evrak veya kredi kartı hariç) Bu süre içinde gelen evraklarınızı teslim almayı veya kargo ile adresinize talep etmeyi unutmayınız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?