Sanal Ofis İle Yasal Olarak  İşyeri Açılır mı?

13 Aralık 2021by pasha0

Sanal Ofis İle Yasal Olarak  İşyeri Açılır mı?

Günümüz koşullarını değerlendirdiğinizde, işletme açmak amacıyla bir yer kiralanması veya satın alınması gibi bir işleme gerek bulunmadığını göreceksiniz. Günümüz koşullarında geliştirilen sistemler ile beraber ihtiyaç sahiplerinin karşısına, sanal ofis anlayışının çıkarıldığı görülmektedir.

sanal ofisBu ofis hizmetlerini sunan şirketler ile yapacağınız anlaşmalar çerçevesinde, farklı hizmetleri gerçek anlamda kira alamadığınız bir ofisten yapabilirsiniz. Nasıl yapacaksınız veya sanal ofis ile işyeri açılır mı? Gibi soruların devamını bu yazının içeriğinde bulacaksınız.

Ankara’da Sanal Ofis Nasıl Açabilirim?

Ne gibi hizmetler verilmektedir? Sanal ofis neyi temsil etmektedir? Gibi soruların karşılığını geçmeden önce, Ankara’da sanal ofis açılır mı? Sorusunun karşılığına bakalım. Elbette bu konu da hizmet alabileceğiniz şirket anlayışı, Ankara için de geçerlidir.

Sanal ofis Ankara hizmetini gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Üstelik vermiş olduğunuz adreste devamlı bulunmanız veya mesai saatleri içerisinde ya da haftanın bir gününde bulunmanız gibi bir zorunluluk dahi bulunmamaktadır. Peki iş yeri açma aşamasında hangi adresi vermeniz gerekecektir. Bu konu da da yapacağınız anlaşma kapsamında alacağınız adresi, tebligat adresi olarak vereceksiniz.

Sanal Ofis Yasal Adreste İşler Nasıl Yürür?

Ofis kiralama işlemine karar verdiniz ve bu işlemi Ankara’da gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için bir anlaşma yapmanız yeterlidir. Sanal ofis Ankara kapsamında hizmet alacaksınız. Peki sanal ofiste işler nasıl görür? Bu işleri yürütecek olan yani gerçek tebligat adresi nedir? Yürütecek olan bizzat siz değilsiniz. Sadece kiralama hizmetini yapacaksınız. Aylık standart paket bedelleri dahilinde ödeme gerçekleştireceksiniz. Bunun haricinde yapacağınız anlaşma kapsamında, kiralamış olduğunuz sanal olarak gündeme getirilen ofiste, bir sekreter veya sekreterya hizmeti anlayışla görevlendirme yapılacaktır. Sizin şirketinize veya sizin adınıza gelen tüm bildirimlere bakılacaktır.

Elektronik postalar alınacak kontrol edilecektir. Faks sistemi sayesinde çalışılması durumunda gelen iletiler alınacaktır. Sekreterya tarafından alınan her çeşit bildirim size iletilecektir. Nasıl bir cevap verilmesi veya yol izlenmesi konusunda sizlerden talimat alınacaktır. İsterseniz siz bunlara bizzat kendiniz cevap verebilirsiniz. Bizzat kendiniz, kendi bilgisayarınızdan veya kendi iletişim seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Arzu ediyor iseniz, şirket üzerinden de sizin hazırlayacağınız cevaba istinaden bir cevap metninin gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Peki ödeyeceğiniz hizmetin içine dahil olan giderler nelerdir? Ofis kirası, sekreterya hizmeti, elektrik, su, telefon, internet faturaları gibi her şey tabii ki dahildir.

Hiçbir şekilde sizlerden ekstra para talep edilmeyecektir. Sadece kiralayacağınız ofis ortamlarında çalışma odalarını veya toplantı salonlarını kullanmak istiyor olabilirsiniz. Bu durumda paket dışında bir ücretlendirme tarafınızı sunulacaktır. İstemeniz durumunda ise kiralama hizmetinde seçtiğiniz paket ücretinin içine, çalışma odası ve toplantı odaları kullanma bedeli de dahil edilecek ve sizlere haftanın bir gününde, belli bir gününde ve saatinde bir nevi randevu sistemi sayesinde bu yerler hazırlanacaktır. Siz yalnızca işletme ile irtibata geçecek, geri kalan işler ile uğraşmayacaksınız.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?