Yasal Adreste Ofis Hizmetleri

6 Kasım 2021by pasha0

Yasal Adreste Ofis Hizmetleri

 

Yasal adres konusunda, yasal adres Ankara biçiminde bir anlaşmaya varmanız ve sanal ofis hizmetini almanız ile beraber, idari işlemlerin veya ofis işlemlerinin tamamının yürütüldüğünü göreceksiniz. yasal adreste ofis hizmetleri bir işletmede olması gerekli olan her çeşit işlemleri kapsamaktadır. Nedir bu işlemler? Devlet kurumları tarafından yapılacak denetimlerde tebligat adresiniz ve ofisiniz hazır halde bulunacaktır. Yapacağınız kiralama işleminde, sekretarya hizmetlerini sunmak, idari işleri yürütmek amacı ile bir personel görevlendirilmesi sağlanacaktır.

Sabit bir telefonunuz, faks cihazınız ve benzeri her çeşit donanımlara sahip olacaksınız. Resmi kurum yazışmalarında kullanabileceğiniz bir sekretarya hizmeti ile beraber, bir ofis, sabit bir adres, telefon ve faks gibi numaralar bulunacaktır. Çalışma odaları biçiminde bir uygulamayla beraber, toplantı odaları biçiminde bir uygulama bulunur. Bu uygulamalar kapsamında çalışma odalarını randevu sistemi dahilinde kiralayabilir, faydalanabilir, odalar üzerinden siz veya personelin çalışmasını sağlayabilirsiniz. Müşterilerimiz veya ortaklıklarınız ya da personeliniz ile beraber toplantı salonlarından faydalanabilirsiniz. Toplantı salonları da yine randevu sistemi sayesinde kiralanmakta, belirtilen gün ve saatte sizlere tahsis edilmektedir. Her türlü hizmeti, her çeşit büro hizmetini, her çeşit ofis hizmetini bu çerçevede almanız mümkün olacaktır

Gerçek Büro mu Sanal Büro mu?

Karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Yasal adres konusunda gerçek bir ofis veya sanal bir ofis kiralama konusunda kararsız kalıyor olabilirsiniz. Yasal adres Ankara şekilde hizmet aldığınızda, bir kez daha tekrarlayalım, ofis kiralamayacak, komisyon, depozito ödemeyeceksiniz. Bakım onarım çalışmalarını yapmayacaksınız. Gider abonelikleri ile karşılaşmayacaksınız, personel tutmayacaksınız, personel maaşı ödemeyeceksiniz, sigorta primi ödemeyeceksiniz, sekreterlik hizmetini alacaksınız. Toplantı odalarını veya çalışma odalarını kullanacaksınız. Bu yüzden gerçek büro mu sanal büro mu? Sorusunun karşılığında tavsiyemiz sizlere, sanal büro uygulamasını veya sanal ofis uygulamasını tercih etmeniz olacaktır.

İşletme İçin Yasal Adres Maliyetli mi?

Şirketinize ait veya kurmayı düşündüğünüz şirketinize ait tebligat adresi belirlemeniz ve bunu devletin fotoğrafı kurumlarına tanımlamanız veya kabul ettirmeniz gerekecektir. Bu kapsamda bir iş yeri kurmaya kalktığınızda, tabii ki belli bir ekonomik bedel ile karşılaşacaksınız. İşletme için yasal adres maliyetli mi? Kira bedeli, depozito bedeli, emlakçı ile çalışıyor iseniz, komisyon bedeli gibi maddi giderler ile karşılaşacaksınız. Tabii ki bunlar ile sınırlı değildir. Elektrik, su ve benzeri giderlere ait aboneliklerin alınması, kurduğunuz işletmeye veya açtığınız ofise ait mobilya aksamının alınması, elektronik eşyaların alınması, iç dizayn yapılması, tamir bakım çalışmalarının yapılması, kullanılır hale getirilmesi gibi tüm bedeller ile karşılaşacaksınız.

Gördüğünüz gibi kurmayı düşündüğünüz işletme için ayırmanız gerekli olan bir bütçe bulunur. Fakat bunun dışında yasal adres anlayışında, hazır ofis, sanal ofis gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Burada sayılmış parasal değerlerin veya ekonomik harcamaların hiçbiri ile karşılaşmayacaksınız. Sadece kiralama işlemini yapacaksınız. Hiçbir şekilde ödeyeceğiniz, aylık kira bedeli haricinde, çok düşük miktardaki kira bedeli haricinde cebinizden herhangi bir para çıkmayacaktır.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?