Sanal Ofis İş Hayatını Kolaylaştırıyor

3 Temmuz 2021by pasha0

Sanal Ofis İş Hayatını Kolaylaştırıyor

Sanal ofis; Günümüzde özellikle iş hayatına yeni atılan genç girişimciler, yüksek iş yeri kiralarından yakınmaktadır. Yüksek kiralar, fahiş fiyatlar, hareket alanı kısıtlı çalışma alanları, toplantı dahi yapılamayacak kadar sorun olacak küçüklükte ofisler… Bunların tamamı geride kaldı. Sürekli gelişen ve oldukça hızlı değişen Dünya’da özellikle genç girişimciler başta olmak üzere, yüksek kira bedellerinden bunalan ve alternatif çözüm yollarına odaklanan kobiler sanal ofis kiralama konusunda oldukça istekli.

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde son zamanların tercih başrolünü oynayan bu sistem, yani sanal ofis Ankara’da özellikle çokça tercih ediliyor.

Peki, nedir bu ofisin sanal hali? Ne işe yarıyor? Nasıl işliyor? Nasıl bir çalışma ortamı var? Ne gibi imkanlar sağlanıyor? Sunulan hizmetlerin içerikleri tatmin edici mi? Sizin için konuyu biraz detaylı inceledik ve bazı notlar alarak sizlerle paylaşmak istedik. Detaylı bir şekilde iki başlık halinde akla oldukça mantıklı gelen bu ofis sitemini sizlerle paylaşacağız.

Sanal Ofis Nedir? Nasıl Kiralanır?

Sanal ofis kısa bir özetle siz dışarıdayken sizin tüm işlerinizin yürütüldüğü yer anlamına gelir. Hemen açalım. Bir bina, iş hanı, residence, gibi bir yer düşünün. Bu gibi yerlerde faal çalışan işletmeler vardır ve bu işletmelerin olduğu yerde size ait bir adres olduğunu düşünün. Aslında bu adreste size ait fiilen hiçbir şey yoktur; fakat adres sizin iş adresinizdir.

Belli bir miktar ücret karşılığında bu yerin adresini işletme sahibi tarafından onay verilerek iş adresiniz olarak gösterebiliyorsunuz. İçerisinde genelde boş odalar olsa da ödediğiniz miktara göre değişen koşullarda kullanım şartları söz konusu olabiliyor. Bu tür yerlerde toplantı salonları da bulunduğu için misafirlerinizi kolaylıkla ağırlayabiliyor; ayrıca günün her saati adınıza sekretarya hizmeti alabiliyorsunuz. Bu tarz işletmeler günümüzde çok popüler olduğu için kiralamak da oldukça kolaydır.

Sanal Ofis Ne İşe Yarar?

Özellikle siz dışarıda harıl harıl müşteri peşinde koşuyorken, sizin tüm sekretarya hizmetinizi sunan bu kurumlar, yüksek maliyetlerden kurtulmanızı sağlar. Sizin için hizmet vermesi gereken bir personel işe almak zorunda kalmazsınız. Size ait bir toplantı odası olmak zorunda olmaz; çünkü bu yerlerde ortak kullanım alanlarından biri de toplantı salonlarıdır.

Önceden planlanmış toplantılarınızı, misafirlerinizi sanki kendi ofisinizde ağırlıyormuş gibi ağırlarsınız. Bu yerlerde ortak kullanım alanları, normal ofislerde sizin kurabileceğiniz alanlardan çok daha modern ve kullanışlı olabiliyor. Misafirleriniz ofisinizin ihtişamına hayran kalabiliyor ve işlerinizin yolunda gitmesi için tercih edilebilir bir hal alıyor. Sanal ofis Ankara’da birçok yerde hizmet vermektedir ve yüksek talep söz konusudur. Eğer yeni iş kuruyorsanız ve bir ofisiniz yoksa; siz işinizin peşinden koşun. Ofisinizi sizin adınıza yöneten ve sizden çok cüzi miktarlar talep eden bu kurumlar yeni iş kuranlar için hayat kurtarıcı niteliktedir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?