Neden Ortak Ofis Kullanayım ?

8 Mayıs 2020by pasha0

Neden Ortak Ofis Kullanayım ?

Ortak ofis kullanımı maliyetleri çok aşağı çektiğinden mutlaka piyasa şartlarına karşı direncinizi yükseltir. Yeni bir firmanız varsa ve bütçeniz sınılıysa ortak ofis kullanarak kriz durumlarında ayakta kalabilirsiniz. Ayrıca ortak ofis çalışma ortamınızda sizi başka firmalarla tanıştırma olanağına sahiptir. Ticarette esas olan geniş çevreyi bu sayede daha çabuk edinebilirsiniz. Bir ofisi paylaşmak sanıldığı kadar negatif tarafları olan bir durum değildir.

Ortak Ofis Fiyatları ve ortak ofis kullanım avantajları

Hazır Ofis Kolay ofis ile çalıştığınızda tek daireden oluşan modelimizle kapıda bir tabela olmadığından ofisin tamamı sizin algısında olur. Bir misafiriniz geldiğinde dairenin tamamı size ait algısı oluşur ve aynı size özel ofisinizde olduğu gibi ortak ofiste de sekreterya misafirinizi ağırlar ve hizmet eder.

Ortak ofis fiyatlarına baktığınızda size özel bir ofisten çok daha uygun olduğunu görürsünüz. Çünkü herşeyden önce stopaj, elektirik, su, sekreter ücreti gibi ofis masraflarını siz ödemezsiniz. Hatta ortak ofis için firmanıza kesilen faturayı gider olarak muhasebeleştirirsiniz.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Nasıl Yardımcı Olabilirim?